Mockup Schols Social

Social media beheer, van 100 naar 14.000 volgers!

Schols Schoenmode, een schoenenzaak in hartje Maasbracht waar ik inmiddels al zo’n 6,5 jaar de huisstijl en de social media van beheer. Ze bestaan al meer dan 25 jaar en zijn daarmee echt een begrip in de omgeving, maar ook zeker daar buiten!

Toen ik in 2014 begon met het beheren van de facebookpagina zaten we op zo’n 100 volgers. Inmiddels zijn dit er zo’n 14.000! Schols Schoenmode weet klanten voor zich te winnen door middel van creatieve concepten, video’s, foto’s en verschillende win-acties, welke door mij ontwikkeld worden. 

Ik zet gebeurtenissen en campagnes om naar innovatieve en herkenbare social media strategieën. Aan de hand van een planning creëer ik de posts en zorg ik voor het inplannen ervan. Peter Schols schrijft hier de teksten bij.

Naast de planning moet er, naar mijn mening, nog ruimte blijven voor spontane gebeurtenissen die ik graag vastleg met mijn camera. Naast fotografie creëer ik grafische afbeeldingen, korte video’s en animaties.