Nieuwe website DBI-Techniek

Nieuwe website voor DBI-Techniek, zowel design als uitbouw.

DBI techniek zet zich sinds 2015 elke dag in voor één helder doel: een zo hoog mogelijk woon- en werkcomfort creëren – dat wil zeggen prettig, veilig en zo duurzaam mogelijk. Dit realiseren ze aan de hand van werkzaamheden op het gebied van klimaatinstallaties, loodgieterswerk en dak- en zinkwerk voor zowel zakelijke klanten als particulieren. 

DBI-Techniek groeit enorm. Een nieuwe website die hun kern weergeeft en aansluit bij de (informatie)behoeften van de klant kon daarom niet achterblijven!

Bezoek DBI-Techniek

Voor het design heb ik een fris, modern en rustige stijl uitgewerkt (natuurlijk ook helemaal responsive). Het design zorgt niet alleen voor de juiste uitstraling, maar creëert ook overzicht. Er is namelijk een hoop nieuwe informatie toegevoegd (door Puck Copy & Content) waardoor de website nu een compleet en actueel beeld geeft van al DBI-Techniek hun werkzaamheden. De tone of voice sluit nu perfect aan bij de identiteit en waarden van DBI-Techniek. 

De mensen van DBI-Techniek staan centraal op de nieuwe website. Deze kun je dan ook op elke webpagina terugvinden, wat zorg voor een persoonlijk tintje. Hier leg ik meer uit over de bedrijfsfotografie voor DBI-Techniek, welke deels door mij verzorgd is. 

De uitbouw van de website is deels in samenwerking met Virtua motion uitgevoerd.

Bedankt voor de prettige samenwerking Dirk-Jan, Puck & Remco! 🙌

Nieuwe website DBI-Techniek