Interieurstyling

Hulp nodig met het vormgeven van je interieur? Ik help je hier graag mee door middel van een interieurontwerp. Jouw wensen staan hierbij centraal! Het gaat er immers om dat je inrichting van jou is en bij je past, echt maatwerk dus! Praktische oplossingen, een dosis creativiteit en een passend budget maken naar mijn mening een ontwerp tot een succes. Ik kom graag bij je langs voor een vrijblijvend intakegesprek. Je ontvangt na afloop via e-mail een passende offerte. Om je een indicatie van de kosten te geven vind je op deze pagina een aantal voorbeelden.

Liever gelijk mijn portfolio bekijken?

Sfeerbeeld interieurstyling

Diensten

Interieurstyling voor particulieren 
Nieuwe indeling, eenheid creëren, een praktische interieuroplossing of een totaal nieuw stijlconcept?
Met een persoonlijke aanpak zorgt ik dat uw interieurwensen gecreëerd worden.

Interieurstyling voor bedrijven
De identiteit van uw bedrijf terugzien in het interieur? Dat kan. Van stijlconcept tot eindstyling geeft ik uw bedrijf sfeer en identiteit, passend bij de branding.

Sfeerbeeld werkwijze

Werkwijze

Stap 1

Vrijblijvend intakegesprek
Een vrijblijvende intake waarin wij elkaar leren kennen, uw wensen bespreken en de ruimte(s) bekijken. Ook kan ik direct een idee krijgen van je smaak en stijl. Na dit gesprek ontvang je een voorstel met daarin de kosten, planning en specificaties via e-mail. Zo weet je gelijk waar je aan toe bent!

Stap 2

Voorlopige ontwerp
Ik ga aan de slag met de besproken ideeën en werk deze uit door d.m.v. een moodboard en 2D tekening van de ruimte. Hierdoor krijg je een goed idee van de indeling, inrichting, sfeer, materialen en kleuren. Het voorlopige plan wordt bij jou thuis gepresenteerd.

Stap 3

Definitieve ontwerp
Afhankelijk van de gemaakte afspraken werk ik de 2D en 3D (schets) ontwerpen verder uit tot een definitief ontwerp. Dit in combinatie met het indelingsadvies, het kleur- en materialenplan, verlichtingsplan en het aankoopadvies. Ik zal nogmaals langskomen om dit ontwerp te overhandigen en door te spreken.

Stap 4

Realisatie
Het definitieve ontwerp kan door jouzelf uitgevoerd worden, maar je kunt het ook aan mij overlaten. Ik ga voor jou op pad om de juiste meubelen en accessoires in te kopen en vraag offertes aan.

Kostenindicatie

Tips nodig voor je interieur of loop je vast bij een aantal zaken? Soms is alleen een touch up al genoeg! Ik kom bij jou thuis en adviseer ter plekke over kleur, materialen, meubelen en accessoires. Verzamel vooraf zoveel mogelijk foto’s (sfeerbeelden) en vragen, zodat je tijd optimaal benut wordt. Na afloop ontvang je een overzicht met alle punten die besproken zijn.

2 uur, €120,- incl. BTW (excl. reiskosten)

Soms is online advies net iets handiger dan bij je langs komen (ook al heeft dit mijn voorkeur). Je kunt je wensen en vragen naar mij mailen, liefste in combinatie met een plattegrond en duidelijke foto’s van de ruimte. Ik kan je hierna een vragenlijst sturen samen met de offerte. Ook spreken we een deadline af. Op deze dag ontvang je je interieurplan via email. Wel vraag ik de betaling vooraf en zit er één feedback-ronde inbegrepen. We kunnen natuurlijk ook altijd een Skypesessie inplannen mocht je vragen hebben.

Vanaf €120,- incl. BTW 

Intakegesprek bij jou thuis. Moodboard. Analyse van jullie wensen en uitleg van door mij gemaakte keuzes. Voorstel voor kleur- en materiaalgebruik. Voorstel voor meubels en aankleding van de ruimte (+ shoplist). Indeling (plattegrond). Verlichtingsplan (welke lampen komen waar) 3D visualisaties. Presentatie bij jou thuis.

Prijs is afhankelijk van de ruimte en wensen. Stuur mij een bericht, dan geef ik je een kostenindicatie op maat.

Passen jouw wensen niet in bovenstaande voorbeelden? 
Laat me dan weten welke opties je graag zou willen gebruiken en ik maak een passende offerte voor je!

3D- Ontwerp
Kleuradvies
Materiaaladvies
Lichtadvies
Advies raamdecoratie
Advies vloer
Advies keuken
Verkoopstyling

Portfolio

Interieurstyling hobbykamer